Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън загуби парламентарното си мнозинство, след като

...
Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън загуби парламентарното си мнозинство, след като
Коментари Харесай

Борис Джонсън загуби мнозинство в парламента преди Брекзит

Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън загуби парламентарното си болшинство, откакто някогашният министър Филип Лий се дистанцира от торите и се причисли към либералдемократите, предава английския ефирен канал Sky News, представен от novini.bg.

„ Това консервативно държавно управление нападателно се стреми към Брекзит по безпринципни метод. Това излага излишно на риск живота и средствата за прехранване на хората и безсмислено заплашва целостта на Обединеното кралство. В по-широк проект сходен метод подкопава стопанската система, демокрацията и ролята на нашата страна в света. Използва политически операции, закани и неистини. И прави тези неща съзнателно и премислено. Ето за какво през днешния ден се причислявам към Джо Суинсън и към либералдемократите “, цитира малкия екран думите на Лий.

„ Вярвам, че либералдемократите са в най-хубава позиция да изградят сплотяващата и вдъхновяваща политическа мощ, нужна за изцеление на нашите разделения, разрастване на гениите ни, за превъзмогване провокациите, пред които сме изправени като общество - и да изведем нашата страна към свят, който е по-добро място за идващите генерации ", добави Лий.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР